https://tollboden.com
X
ET OPPHOLD PÅ TOLLBODEN HOTELL

Velkommen til en unik opplevelse i historiske omgivelser. Tollboden Hotell er et lite og svært sjarmerende hotell ved vannet midt i Kragerø sentrum. Originale vegger og gulv fra 1783 møter eksklusiv og moderne design, og skaper en helt unik stemning i alle våre 13 hotellrom. Bygningene til hotellet er permanent fredet og var tollsted fra 1822 til 1992.

Book ditt opphold

Oppholdspakker på Tollboden Hotell

ROMANTISK UTFLUKT

Ønsker du å ta med din kjære på tur og nyte en hel helg med hverandre?
Se på vår tilbud «romantisk utflukt«.


STEMNINGSFULLE JULEBORD

Vi gleder oss til å servere en 3-retters meny til deg og dine og håper dere ønsker å være våre overnattingsgjester. Les mer.

Dobbeltrom & Suiter

Kontrasten mellom interiøret og skjeve vegger og gulv, skaper en helt spesiell atmosfære – visuelt, stemningsfullt og historisk. Vi har et lidenskapelig forhold til service, en egen «pute- og dynemeny», og ønsker å gjøre oppholdet ditt så minnerikt som overhodet mulig.

Nyt oppholdet i et av våre dobbeltrom og suiter i hovedbygget eller Steinhuset. Alle våre rom er unike og det finnes noe til enhver behov – fra badekar, sjøutsikt til suiter for familier.

Book ditt opphold

 

Før din ankomst

Inn- og utsjekk: Bestilte hotellrom garanteres å være innsjekkingsklare etter kl. 15  ankomstdagen (innsjekk kl. 15-20) og kan disponeres frem til kl. 12 avreisedagen.

Parkering: Vi anbefaler parkering i byfjell parkeringshuset, 5 gåminutter fra hotellet.

Frokost: Frokost er inkludert i prisen og serveres mellom kl. 8.30 og 10.30.

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at alle våre rom er unike, spør oss gjerne hvis du trenger hjelp med å velge det beste rommet til deg og dine behov.

Er du interessert i romløsningene og plantegningene, så finner du dem her.

"Perlen blant kystbyene"

Det var Edvard Munch som kalte Kragerø for «perlen blant kystbyene». Byen med sine smale gater, gallerier og gode shoppingmuligheter, er en kystby med mye sjarm. Her kan du nyte klassisk sørlandsstemning, utsikt fra en av toppene, eller oppdage den flotte naturen til fots, med sykkel eller båt. Spa og golf på Kragerø Resort er bare 30 minutters kjøring unna sentrum. Ta fergen og opplev den unike skjærgården og nasjonalparken. Om høsten og vinteren er Kragerø også stedet for å senke skuldrene, nyte god mat og drikke og kanskje ta seg en skitur.