https://tollboden.com
X

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Konsert i Bakhagen med Unni Wilhelmsen

7 september, 19 @ 5:00 pm - 9:00 pm

kr695

Vi gleder oss til en sensommerkveld i Bakhagen med 3-retters meny og musikk fra Unni Wilhelmsen! Etter nærmere 2600 konserter og opptredener er det forstsatt den næreste formen for akustiske konserter hun liker best. I tillegg til tekstene og musikken, får dere historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen.

Opplev en unik konsert med 3-retters meny for kr 695,-
For bindende bordreservasjon send en melding til Christian Printz, 46 43 22 90
Billetter uten middag: kr 300,- (kan kjøpes i døren, ingen sitteplass-garanti)

Matservering cirka kl. 17 og konsertstart kl. 19.

Ønsker du og overnatte hos oss? Send oss en epost til hotell@tollboden.com

Hjertelig velkommen!

Om artisten:

UNNI WILHELMSEN reiser konstant rundt på oppdagelsesferd i Norge med sine gitarer og selvskrevne låter og spiller for folk. Hun spiller på bitte små, norskdesignede gitarer med forsterker, på akustiske gitarer, på sølvskimrende elgitarer med vreng og ekko, eller på piano.
Konsertpublikummet er de første som får høre ferske låter, eller coverversjoner av sanger Unni har lagt sin elsk på. Gjennom nærmere 2600 konserter og opptredener har Unni gjort det meste og jobbet med de fleste, men det er fremdeles intimformatet hun trives best i. Hun spiller helst på de trangeste, små stedene – hvor hun kan se ansiktene til alle som er der.  I tillegg til tekstene og musikken, får man gjerne høre historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen.
Unni Wilhelmsen er en av vår tids viktigste låtskrivere, og en fantastisk sanger. Da hun slo gjennom i 1996 med debutalbumet «To Whom It May Concern» ble hun en viktig formidler av en sjanger som tidligere hadde vært nærmest urørt i platesammenheng i Norge, en sjanger som i dag har fått bredt feste i norsk populærmusikk.
Låta «Won’t go near you again» fra debutalbumet – et album som også gav henne Spellemannpris for årets album og årets kvinnelige artist – fikk et nytt oppsving i 2006, da den igjen dukket opp med topp-plasseringer på VG-lista. Hun ble også gjenoppdaget gjennom sin deltakelse i seersuksessen «Hver gang vi møtes» på TV2, som blant annet resulterte i utsolgt norgesturné sammen med Henning Kvitnes i mars 2017.
Siden høsten 2013 har Unni Wilhelmsen også vært fast medlem av Di Derre, samt at hun er
med i en stadig mer populær trio sammen med Sol Heilo (Katzenjammer) og Hanne Mari
Karlsen.

 

Detaljer

Dato:
7 september, 19
Tid
5:00 pm - 9:00 pm
Kostnad:
kr695
Hendelse Tags:
, , ,