https://tollboden.com
X

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Intimkonsert med Eva Weel Skram

31 juli, 19 @ 7:00 pm - 10:00 pm

kr995

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Vi gleder oss stort til en intim og stemningsfull helaften med Eva Weel Skram hos oss på Tollboden.

Nyt en 3-retters meny og kos deg med låtene som «Om du vil», «Evig eies», «Selmas Sang», «Hold meg» og «Vi Lovar» på Tollbodens bryggekant.

Pris inkl. 3-retters meny: 995,- (middag kl. 19 og konsertstart cirka kl. 21)
For bindende bordbestilling send melding til Christian Printz, mobil 46 43 22 90.

Book din overnatting hos oss!

 

Mer om artisten:

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. Nylig slapp hun sitt første album «Finne Heim» med norske tekster til strålende mottagelse.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. Singlene fra det nye albumet ble sluppet som perler på en snor, og konsertpublikum over hele landet kan glede seg til å få servert nye favoritter som «Om du vil» og «Hold meg» i tillegg til både stev og Evas vakre tolkninger av storheter som Ole Paus og Henning Kvitnes.

Konsertene er, som albumet, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin faste musikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen.

Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert.

Detaljer

Dato:
31 juli, 19
Tid
7:00 pm - 10:00 pm
Kostnad:
kr995