https://tollboden.com
X
EN OASE I EN PERLE AV EN KYSTBY

Restauranten i Tollbodens bakhage «BAKHAGEN» er en egen liten verden innenfor dørene til Tollboden Hotell, et paradis midt i Kragerø sentrum. En skjermet oase med fredfull atmosfære, omringet av frukttrær og historiske bygninger. Her kan du nyte forfriskninger og snacks i loungeområdet, eller flere retter til bords. Restauranten holder åpent fra St. Hans ut sommeren.

 

Vi arrangerer også selskaper for inntil 250 sittende gjester.
Les mer

FRA LUNSJ TIL MANGE RETTER

På Tollboden Bakhagen har høyt fokus på lokale og sesongbaserte råvarer, og ønsker å levere fantastiske smaksopplever. Bakhagen er vår kulinariske ambisjon, enten det er lunsj eller fire retter om kvelden. Hver søndag i juli inviterer vi til brunsj-buffet med loungemusikk.

 

"Duft av gule epler og appelsinblomst med et snev av sitrus og mandel"

Vin er en av våre store lidenskaper – når mat og vin forenes med perfeksjon skapes det minnerike opplevelser. Vi ser frem til å kunne anbefale deg noen av vinkjellerens skatter. Christian Printz, vår Daglige leder og Sommelier, har over flere år bygget opp et stort utvalg håndplukkede viner som kan smakes og nytes i vinkjelleren, i restauranten eller i Bakhagen.

Kjellerlisten
Vinsmaking