http://tollboden.com
X
EN UNIK OPPLEVELSE I HISTORISKE OMGIVELSER

Tollboden Hotell er et lite og svært sjarmerende hotell ved vannet midt i Kragerø sentrum. Originale vegger og gulv fra 1783 møter eksklusiv og moderne design, og skaper en helt unik stemning i alle våre 13 rom. Bygningene til hotellet er permanent fredet og var tollsted fra 1822 til 1992. Hovedbygningen ble oppført ca. 1783-1785, de andre bygningene i perioden frem til 1822.

Dobbeltrom

Kontrasten mellom interiøret og skjeve vegger og gulv, skaper en helt spesiell atmosfære – visuelt, stemningsfullt og historisk. Vi har et lidenskapelig forhold til service, en egen «pute- og dynemeny», og ønsker å gjøre oppholdet ditt så minnerikt som overhodet mulig. Book ditt opphold

Suiter

Nyt oppholdet i et av våre suiter i hovedbygget eller Steinhuset. Alle våre suiter har utsikt mot sjøen eller oasen i Bakhagen. Book ditt opphold

Føl deg som hjemme

En god start på dagen er like viktig som en harmonisk avslutning. Hver dag serverer vi variert frokost med hjemmebakt brød og sunne alternativer. Om kvelden kan du føle deg hjemme i peisestuen, senke skuldrene og tenne i peisen.

"Perlen blant kystbyene"

Det var Edvard Munch som kalte Kragerø for «perlen blant kystbyene». Byen med sine smale gater, gallerier og gode shoppingmuligheter, er en kystby med mye sjarm. Her kan du nyte klassisk sørlandsstemning, utsikt fra en av toppene, eller oppdage den flotte naturen til fots, med sykkel eller båt. Spa og golf på Kragerø Resort er bare 30 minutters kjøring unna sentrum. Ta fergen og opplev den unike skjærgården og nasjonalparken. Om høsten og vinteren er Kragerø også stedet for å senke skuldrene, nyte god mat og drikke og kanskje ta seg en skitur.