http://tollboden.com
X
EN OASE I EN PERLE AV EN KYSTBY

Bakhagen er en egen liten verden innenfor dørene til Tollboden Hotell, et paradis midt i Kragerø sentrum. En skjermet oase med fredfull atmosfære, omringet av frukttrær og historiske bygninger. Her kan du nyte forfriskninger og snacks i loungeområdet, eller flere retter til bords. Vi arrangerer også selskaper med inntil 250 sittende gjester. Kontakt oss

Åpningstider:
22. juni: kjøkkenet kl. 18.00 – 21.00
fom. 23. juni: kjøkkenet kl. 08.30 – 21.00 | Baren er åpent til sent.
Se vår meny her.

FRA SØNDAGSBRUNSJ TIL MANGE RETTER

Vi har høyt fokus på lokale og sesongbaserte råvarer, og ønsker å levere fantastiske smaksopplever. Bakhagen er vår kulinariske ambisjon, enten det er lunsj eller fire retter om kvelden. Hver søndag fom. 24. juni inviterer vi til brunsj-buffet med loungemusikk. Nytt i år er at du kan nyte dagens første måltid hos oss.

Søndagsbrunsj mellom kl. 12.00 – 15.00
Frokost serveres hver dag mellom kl. 08.30 – 10.30
Reserver bord

"Duft av gule epler og appelsinblomst med et snev av sitrus og mandel"

Vin er en av våre store lidenskaper – når mat og vin forenes med perfeksjon skapes det minnerike opplevelser. Vi ser frem til å kunne anbefale deg noen av vinkjellerens skatter. Christian Printz, vår Daglige leder og Sommelier, har over flere år bygget opp et stort utvalg håndplukkede viner som kan smakes og nytes i vinkjelleren, i restauranten eller i Bakhagen.

Kjellerlisten